Ontdek....

het Venetië van het Noorden op Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Op dit moment zijn er veel vragen over het Coronavirus (COVID-19). Bekijk hier onze speciale informatiepagina.

Beleef Giethoorn.... In het hartje van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met een gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Dit prachtige park tussen het water heeft voor 4 tot 12 personen vakantiehuizen en chalets verspreid over 4 landtongen met allen een eigen aanlegsteiger. Bij sommige lodges zit zelfs een elektrische sloep inbegrepen, handig voor boodschappen en andere activiteiten. 

Belangrijk om te weten: het park is alleen bereikbaar via een steile loopbrug. 

Het Venetië van het Noorden

Op ons bungalowpark heeft u een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 schiereilanden aan de oever van het meer het Bovenwijde.

Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het vakantiepark een klein waterdorp op zich. De ruime vakantiewoningen zijn geschikt voor 2, 4, 6 of 12 personen en zijn voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst tijdens uw vakantie. Wat dacht u van meerdere badkamers, een moderne keuken en een fijne inrichting? Als klapper op de vuurpijl maakt u tussen 1 april  en 1 november gratis gebruik van een elektrische sloep welke gratis bij uw verblijf is inbegrepen (type Watersnip uitgesloten).

TIP: Een prachtige 12 persoons groepsaccommodatie met uitzicht over Het Bovenwijde en gedurende het zomerseizoen met luxe 12 persoons electrosloep inbegrepen!

Nieuws & Aanbiedingen

Fotoalbum Vakantiepark Giethoorn

Bekijk hieronder foto's van Vakantiepark Giethoorn 

Faciliteiten

Op Vakantiepark Giethoorn zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Giethoorn ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in het gezellige Eetcafé Burgers & Grill, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Giethoorn.

Omgeving

Vakantiepark Giethoorn ligt in een bijzondere omgeving, middenin het centrum van het idyllische dorp Giethoorn in Overijssel. Gelegen nabij Nationaal Park Weerribben Wieden. 

Alle vakantiewoningen liggen direct aan het water van het meer het Bovenwijde, die de vele kanalen van Giethoorn met elkaar verbind!