Op vakantie met hond bij Vakantiepark Giethoorn

Op zoek naar een vakantiehuis waar een hond is toegestaan? Dan bent u bij Vakantiepark Giethoorn op het juiste adres! In een aantal geselecteerde vakantiehuizen is het toegestaan om maximaal 1 hond mee te nemen. Een vakantie of weekendje weg met het gezin is natuurlijk niet compleet zonder uw trouwe viervoeter.

Wat is er nu leuker dan vakantie vieren met het hele gezin én je hond? Heerlijk samen uitwaaien langs de pittoreske grachten van het populaire waterdorp Giethoorn of het meer het Bovenwijde en wandelen door de natuur van Nationaal Park de Wieden. Vakantiepark Giethoorn grenst aan dit prachtige natuurgebied, zodat je met je hond prachtige wandelingen kunt maken.

Weekendje weg met hond

Wij snappen dat je hond onderdeel is van je gezin en daarom niet mag ontbreken tijdens je vakantie of weekendje weg. Op het vakantiepark zijn honden toegestaan in een groot aantal vakantiehuizen. Je vindt bij ons onder andere vakantiehuizen voor 2, 4 en 6 personen.

Alle vakantiehuizen bevinden zich aan het water van het meer het Bovenwijde. Daarom kun je tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik maken (type Watersnip uitgezonderd) van een elektrische sloep – ook je hond! Wat is er nu leuker dan samen met je hond de wateren van Giethoorn te ontdekken? Wil jezelf of je hond even afkoelen tijdens een warme zomerdag? Vanuit je tuin springen jullie zo het water van het meer het Bovenwijde in voor een verfrissende duik!