Vakantiepark Giethoorn: Een bijzondere locatie voor een visvakantie in Nederland!

Vind je het als visliefhebber ook moeilijk om een ideale en bijzondere locatie te vinden voor een visvakantie in Nederland? Vakantiepark Giethoorn is een kleinschalig bungalowpark met viswater in overvloed! Van vissen op de kanalen, talloze grachten of verschillende meren: er zijn genoeg wateren waar je je hengel kunt uitgooien.

Visvakantie: Huisje aan het water om te vissen

Vakantiepark Giethoorn beschikt over vakantiehuizen die direct aan het viswater liggen, voor een redelijke prijs. Wat een verblijf op dit vakantiepark zo bijzonder maakt? Boek een verblijf met aankomst in april t/m oktober en je kunt gebruik maken van een elektrische sloep. Zo kun je op eigen houtje de waterrijke omgeving leren kennen en je hengel uitgooien waar je maar wilt! (Wel met een vergunning natuurlijk).

Ben je niet zo avontuurlijk? Dan is dat geen enkel probleem. Op het vakantiepark kun je ook vissen vanuit je bungalow! Een vakantiepark met viswater waar je zonder vergunning mag en kunt vissen. Lekker vanuit je eigen tuin je hengel uitgooien. Ook wanneer je zoek naar een visvakantie met je gezin is het vakantiepark een perfecte bestemming. Dankzij de vele faciliteiten op het park is het onmogelijk om je te vervelen! Wanneer iedereen op vakantie dan is deze toch meteen geslaagd?

Vind uw favoriete accommodatie op Vakantiepark Giethoorn