Kerstvakantie 2019 - Vier kerst in de vakantiehuisjes op Vakantiepark Giethoon

Op zoek naar een verblijf tijdens de kerstdagen of kerstvakantie? Een lang weekend weg er tussen uit met kerst of oud & nieuw is ideaal om tijd voor elkaar te maken of tot rust te komen. Op Vakantiepark Giethoorn geniet u van een gezellige kerst of oud & nieuw in een van de knusse vakantiehuizen. Van 4 tot 12 persoonswoningen, voor ieder wat wils en van alle gemakken voorzien.  Boek een weekendje weg met kerst of in de kerstvakantie en profiteer van de voordelige deals. 

Maak uw verblijf tijdens de Kerst compleet met een heerlijke kerstbrunch of kerstdiner in Eetcafé Giethoorn. Schuif aan voor een smakelijke brunch met een uitgebreid assortiment aan broodjes, soepen, salades, beleg en meer. Voor kinderen (tot en met 11 jaar) is er een speciaal kinderbuffet. 

De feestdagen staan in teken van samenzijn, tijd voor elkaar en heerlijk eten. Geniet van deze tijd op en rondom Vakantiepark Giethoorn. Maak een wandeling of rondvaart door het authentieke dorpscentrum van Giethoorn of breng een bezoekje aan de leuke bezienswaardigheden in de omgeving.