Onze zekerheden

Met een gerust gevoel op vakantie? Dat wil toch iedereen? Wij weten wat je ervoor nodig hebt. Dit zijn de zekerheden die wij je geven.

Omboekgarantie

Omboekgarantie

Een boeking bij Vakantiepark Giethoorn kun je gratis aanpassen tot 28 dagen voor aankomst. Denk hierbij aan het uitbreiden van je reisgezelschap, het wijzigen van de periode of je vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. 

Een veilig verblijf

Een veilig verblijf

Vakantie vieren is lekker genieten en doen waar je zin in hebt. Tegelijkertijd hebben we ook te maken met het Coronavirus. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de vakantieverblijven en bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf. 

Dagelijks bereikbaar

Dagelijks bereikbaar

Heb je een vraag of opmerking? Onze gastenservice staat dagelijks voor je klaar. Per telefoon, per mail, sociale media en natuurlijk de veelgestelde vragen op onze website. 

Betaling in termijnen

Betaling in termijnen

Een vakantie is geen dagelijkse uitgave. Het komt soms beter uit om in termijnen te betalen. Daarom kun je tijdens het maken van je boeking kiezen voor een termijnbetaling. Rekenen we niets extra voor.