IJsbeeldenfestival in Zwolle 2019 l 2020


De beste ijskunstenaars van over de hele wereld komen naar de IJsselhallen in Zwolle om hun prachtige ijsbeelden te laten zien. Een populair evenement, met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. Het Nederlands IJsbeelden Festival beloofd dit jaar mooier en grootser dan ooit te worden uitgepakt. Het thema wat dit jaar vertaald wordt is “R-IJS DOOR DE TIJD”. Van 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020 is deze adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw te bewonderen. Een uniek evenement, voor jong en oud!

In de periode van de Kerstvakantie worden de hallen omgetoverd tot een prachtig Winter Wonderland. Voor de kinderen wordt er een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza georganiseerd, met allemaal leuke activiteiten en gratis kermisattracties. Dit vindt plaats van 14 december tot en met 5 januari. Koop je tickets op de website van het IJsbeeldenfestival.

Dit bijzondere winterevenement is een onvergetelijk uitstapje tijdens jouw vakantie of weekendje weg op Vakantiepark Giethoorn.