COVID-19 & uw vakantie

Update: 01-04-2020

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) en uw vakantie. Wij stellen alles in het werk om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan voorkomen dat we telefonisch moeilijker bereikbaar zijn. U kunt ons ook altijd een email sturen of ons contactformulier invullen. 

Heeft u een boeking op ons vakantiepark in de periode van 14 maart t/m 1 juni 2020?
Lees dan hier verder. 

Het vakantiepark is open. Wel heeft de Nederlandse Regering maatregelen genomen die de verdere verspreiding van het coronavirus moeten beperken. Hierdoor zijn de restaurants op onze vakantieparken en het zwembad op Villapark de Weerribben gesloten tot 1 juni 2020. Onze restaurants werken op dit moment met een bezorg- en afhaalservice. De receptie en de fietsverhuur zijn telefonisch bereikbaar.

Ben u van plan bij ons te verblijven? Houd er rekening mee dat de Nederlandse Regering zo min mogelijk reizen door het land wil hebben. Houd u aan de regels!

Mocht u uw vakantie liever op een ander moment inplannen, dan kan dat. Om uw geplande vakantie om te boeken naar een andere datum in 2020 kunt u contact op nemen met ons. Dit kan telefonisch of per email. 

Indien u wilt omboeken of de boeking wil laten staan dan horen wij dit graag vóór woensdag 8 april 2020.

Mochten wij niks van u vernemen dan krijgt u automatisch een voucher toegestuurd. Ook wanneer u een voucheraanvraag bij Roompot heeft gedaan. Deze voucher heeft de waarde van de reeds betaalde reissom. Met deze voucher kunt u een nieuw verblijf boeken op ons vakantiepark met een aankomstdatum tot 13 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum.

Deze digitale voucher wordt uiterlijk binnen 14 werkdagen naar u per mail verzonden. Ook ontvangt u een duidelijke instructie hoe u deze voucher kunt verzilveren. In afwachting hiervan hoeft u geen stappen te ondernemen.

Op dit moment maken wij de voucher in orde. Als u na ontvangst van de voucher nog vragen heeft, kunt u contact op ons opnemen. 

Heeft u een boeking na 2 juni 2020?
Dan verzoeken wij u op een later moment contact met ons op te nemen. 

Wilt u uw vakantie annuleren?
Dat is niet nodig omdat u de voucher ontvangt. Hiermee kunt u een nieuwe verblijf boeken. Wilt u toch annuleren dan vindt u hier meer informatie: algemene voorwaarden pagina. Tip: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vakantieparken Weerribben Wieden houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen die hierbij horen nauwlettend in de gaten. Wij volgen de aanwijzingen op van Roompot Group.

Wij danken u voor uw medewerking.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: Telefoon: +31(0)561-451414 Mail: info@weerribben.com