Loading...

Omgeving Vakantiepark Giethoorn – Overijssel

Vakantiepark Giethoorn ligt in een bijzondere omgeving, middenin het centrum van het idyllische dorp Giethoorn in Overijssel. Alle vakantiewoningen liggen direct aan het water van het meer het Bovenwijde, die het meer en de vele kanalen van Giethoorn met elkaar verbind! Ontdek het waterrijk Giethoorn. 

Vakantiepark Giethoorn en haar regio is een bijzondere locatie voor een ontspannen vakantie met uw gezin of vrienden. Zo liggen de chalets allemaal aan het water en treft bij bijna alle vakantiehuizen (type Watersnip uitgezonderd) een elektrische sloep aan. Ook kunt u vanuit de tuin heerlijk vissen of zwemmen in het ‘natuur’ bad. Naast de faciliteiten in het park kunt u genieten van de prachtige omgeving, waarin het park is gelegen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het bezoekerscentrum Wieden natuur waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan cruises en speciale wandelingen voor jong en oud. Dankzij de vele fiets- en wandelroutes, ontdekt u de mooiste plekjes in de regio. Een andere attractie is de combinatie van fietsen en varen met de Ecowaterliner, een “watertaxi” waar u (verschillende input en output plaatsen) heeft om de fiets mee op de boot te nemen tijdens de reis en te genieten van al het moois dat de natuur kan bieden. Zie de onderstaande tabel voor tips voor uitstapjes en activiteiten in de regio.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!