Bijzondere sinterklaasarrangementen bij Vakantiepark Giethoorn

Bijzondere sinterklaasarrangementen bij Vakantiepark Giethoorn

Sinterklaas is weer in het land! Dit jaar wordt het sinterklaasfeest wel heel bijzonder. Bij Vakantiepark Giethoorn kunt u nu kiezen voor bijzondere sinterklaasarrangementen. Voor ieder wat wils. Zo is er voor de kinderen een speciale goochelshow. Kom gezellig logeren in één van onze luxe waterlodges en maak gebruik van onze bijzondere sinterklaasarrangementen tijdens één van de volgende weekenden.

  • Zaterdag 19 en zondag 20 november
  • Zaterdag 26 en zondag 27 november
  • Zaterdag 3 en zondag 4 december

Eten met zwarte piet
Geniet van een heerlijk drie-gangenmenu met het eten met zwarte piet arrangement. Tijdens dit arrangement worden de kinderen uitgenodigd om met zwarte piet te spelen op de speelzolder.

Piet’s goochelshow
Voor extra vermaak is er een speciale act: piet’s goochelshow. Tijdens het weekend van 26 en 27 november kunt u gebruik maken van deze speciale goochelshow. Hierbij hoort natuurlijk een klein presentje en een glas ranja of fristi.

De pietenboot
Maak tijdens het sinterklaasfeest een speciale rondvaart door Giethoorn. Zing en puzzel mee met de pieten. Bekijk het dorpje vanuit de pietenbooten doe gezellig mee. Dit is mogelijk in één van de weekenden.

Piet’s pannenkoekenpret
Na afloop van de pietenboot kan je genieten van een heerlijke pannenkoekenmaaltijd. Onbeperkt pannenkoeken eten met het piet’s pannenkoekenpret arrangement.

Zwarte piet op bezoek
Gezellig sinterklaas vieren kan natuurlijk ook op ons vakantiepark. Zwarte piet komt graag even bij u langs. U kunt ook een kijkje nemen in de speciale pietenvilla’s.

Sinterklaasarrangement
Wilt u elke dag vermaak, tijdens een weekendje weg met het sinterklaasfeest? Kies dan voor het sinterklaasarrangement. Bij dit arrangement zit onder andere een ontbijt inbegrepen en een presentje voor de kinderen.

Meer informatie over de sinterklaasarrangementen

Weekendje weg boeken

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!