Stem op het mooiste natuurgebied van Nederland; stem Weerribben-Wieden!

Stem op het mooiste natuurgebied van Nederland; stem Weerribben-Wieden!

Stem op het mooiste natuurgebied van Nederland; stem Weerribben-Wieden!

Nationaal Park Weerribben-Wieden is een unieke plek in Nederland. Het gebied is door de mens gemaakt. Met de voeten in het veen en de handen in het riet. Turfstekers van vroeger en rietlandbeheerders van vandaag vormden en vormen met blote handen het landschap van wat inmiddels het grootste zoetwatermoeras van Europa is. En dat moet natuurlijk zo blijven!

Landelijke verkiezing

Weerribben-Wieden is genomineerd voor de landelijke verkiezing van mooiste natuurgebied van Nederland. Van 10 tot en met 31 oktober kan je stemmen op jouw favoriete natuurgebied.

Stemmen, waarom?

Jouw stem is belangrijk. Daarmee geef je aan dat je fan bent van Weerribben-Wieden en dat je het belangrijk vindt dat dit prachtige natuurgebied in stand wordt gehouden. Met jouw stem kunnen we:

  • investeren in de kwaliteit van het natuurgebied;
  • zorgen voor betere toegankelijkheid van onze natuur voor natuurliefhebbers;
  • het natuurgebied in binnen- en buitenland op de kaart zetten.

Ga met ons de uitdaging aan en stem op Nationaal Park Weerribben-Wieden!

Kijk op www.mooistenationaalpark.nl

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!