Loading...

Vier Sinterklaas bij Vakantiepark Giethoorn

Vier Sinterklaas in een vakantiehuis bij Vakantiepark Giethoorn

De sinterklaastijd is weer in aantocht! Op 17 november mogen wij Sinterklaas en zijn Pieten weer verwelkomen in ons kikkerlandje. Natuurlijk brengen de Sint en zijn Pieten ook weer een bezoekje aan Vakantiepark Giethoorn – een van de favoriete bestemmingen van Sinterklaas!

De landelijke intocht vindt dit jaar plaats in de Noord-Hollandse gemeente Zaanstad. Vorig jaar was het Dokkum een stad in Friesland.  Voor een Sinterklaas intocht wat dichterbij, vindt je op 10 kilometer afstand de Sinterklaas intocht in Steenwijk of Meppel.

Vier Sinterklaas in een vakantiehuis bij Vakantiepark Giethoorn

Sinterklaas activiteiten op het vakantiepark

Tijdens het speciale Sinterklaas weekend vinden er in het weekend van 30 t/m 3 december 2018 verschillende Sinterklaasactiviteiten plaats.

Voor heerlijk eten schuif je bij Eetcafé Giethoorn aan voor een compleet verzorgde Sinterklaasbrunch met speciaal kinderbuffet. Gezellig tussen de rondlopende Pieten… Wat een feest! Wil je er een dagje op uit? Ga dan mee met de Pietenrondvaart en ontdek het waterrijke Giethoorn, één van de favoriete plekjes van de Sint!

Sinterklaas in je vakantiehuis

Ook in privésferen kunt u genieten van het Sinterklaasfestijn. Viert u met opa’s en oma’s, vrienden of familie Sinterklaasavond op het bungalowpark? Boek dan eens een luxe gourmet. Het restaurant verzorgd het gourmetstel, bijgerechten en heerlijk vers gourmetvlees bij uw chalet. Kunt u na het eten gelijk beginnen met de Sinterklaascadeautjes

Wist u dat u nu extra voordelig uw weekend met Sinterklaas kunt reserveren? U ontvangt nu korting als u een weekendje weg boekt met aankomst op 30 november 2018!

Boek deze winteraanbieding

Sinterklaasbrunch € 25.00 p.p. – kids € 14,00 p.k.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!