Loading...

Voorjaarsvakantie bij Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn – Overijssel

Vraagt u zich ook ieder jaar weer af: wat te doen in de voorjaarsvakantie? Ga er in de voorjaarsvakantie samen op uit en geniet van een heerlijke ontspannen vakantie op ons vakantiepark. Het ideale moment om weer wat tijd door te brengen met uw partner, familie, vrienden of het gezin. Hoewel een vakantie in februari nog aan de koude kant kan zijn, zijn er genoeg redenen om wél op vakantie te gaan in de voorjaarsvakantie. De natuur begint te ontwaken uit haar winterslaap, ideal voor mooie wandelingen door het dorp Giethoorn, aan de talloze meren en wateren is het heerlijk uitwaaien én u kunt lekker fietsen of wandelen!

Voorjaarsvakantie 2019 – Vakantiehuisje voorjaarsvakantie

Wat voor vakantie u ook zoekt, of het nou een week, midweek of weekendje weg is in de voorjaarsvakantie, op Vakantiepark Giethoorn kunt u genieten van een heerlijke tijd. Boek onze 4-persoons vakantiehuisjes of kies voor iets  meer ruimte en ga voor een 6-persoons vakantiehuis. Voor een unieke ligging kiest u voor type Oever Stern. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen tot 6 personen en hebben een indrukwekkend vrij uitzicht over het meer het Bovenwijde!

Vakantiehuizen op Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn Overijssel
Dagje uit in Giethoorn - Overnachten op Vakantiepark Giethoorn, Overijssel
Speeltuin op Vakantiepark Giethoorn in Giethoorn Overijssel

Wanneer is de voorjaarsvakantie?

Weten wanneer u voorjaarsvakantie heeft? Bekijk het hier:

Last minute voorjaarsvakantie

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!