Vakantiepark Giethoorn en Villapark de Weerribben winnen oranje Zoover Award

Vakantiepark Giethoorn en Villapark de Weerribben winnen oranje Zoover Award

In De Winkel van Sinkel in Utrecht zijn vorige week donderdag de Zoover Awards 2016 in de categorie ‘Vakantieparken’ uitgereikt. Vakantiepark Giethoorn én Villapark de Weerribben – beiden in het beheer van familie Van Hoorn – zijn in deze categorie in de prijzen gevallen.

Zoover award Vakantieparken Weerribben WiedenRoel van Hoorn is zeer blij met de gewonnen Awards: “Iedere dag werkt ons team ontzettend hard om het onze gasten naar de zin te maken. Het is geweldig dat we daarvoor waardering krijgen door middel van deze award. Vakantiepark Giethoorn viel in 2014 ook in de prijzen tijdens de Zoover Awards en stond toen op de 23e plek. Dit jaar zijn wij gestegen naar de 5e plek in de categorie ‘Vakantieparken Nederland’. Dit is een bekroning op het harde werk die de afgelopen twee jaar is geleverd. Nu wij dit jaar met Villapark de Weerribben ook in de prijzen zijn gevallen (10e plek), smaakt dit natuurlijk naar meer. Gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen is en blijft ons doel en hoe kan dit nu beter beloond worden dan met deze prachtige onderscheiding?”.

De Zoover Awards 2016

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Consumenten konden doormiddel van een review op de website zoover.nl stemmen op een accommodatie. Alleen accommodaties die na het sluiten van de twee maanden durende stemronde een 9 of hoger scoorden, ontvingen een Oranje Zoover Award. Dit jaar werden er naast de categorie ‘Vakantieparken” in nog 9 categorieën awards uitgereikt. De uitslagen zijn te vinden op www.zooverawards.nl.

 

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!